STIMAȚI CĂLĂTORI

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de SC FYA TRANS SRL prin intermediul portalului de servicii on-line.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul Portalului de servicii on-line al SC FYA TRANS SRL.
Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal trebuie să intrați pe Portalul de servicii on-line al SC FYA TRANS SRL și să bifați ‘’o De acord’’ inainte de achiziționarea biletelor de călătorie.
SC FYA TRANS SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze în continuare confidențialitatea și securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) 679/2016, vă informăm că datele dumneavoastră personale constând în nume, prenume, numar de telefon și adresă de e-mail, colectate în scopul prestării serviciilor de transport persoane, vor fi utilizate pentru o perioadă de 60 de luni și în scopul comunicării programului de lucru, a serviciilor nou apărute, a modificărilor de ordin operațional, a noutăților de marketing și nu numai, în activitatea companiei.

De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică, toate informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.fyatrans.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal ce poate fi consultată pe site-ul companiei, prin accesarea link-ului de mai sus sau prin apăsarea butonului de la finalul unui newsletter.

Vă aducem la cunoștință că aveti dreptul la opoziție față de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteți manifesta expres astfel: trimițând un e-mail către office@fyatrans.ro, în scris la adresa Iasi, bd. Nicolae Iorga, nr. 8, bl. 901A, sc. B, et. 8, apt 36, jud. Iasi, cod postal 700212, în atenția Departamentului Marketing sau accesând link-ul de dezabonare ce se regăsește la finalul fiecărui newsletter trimis, inclusiv al acestuia.
Dacă vă veți exercita dreptul de opoziție la prelucrarea datelor în scopul arătat mai sus, SC FYA TRANS SRL va înceta imediat acest tip de prelucrare în ceea ce vă privește.

Vă rugăm să verificați constant pe website-ul nostru Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru a fi tot timpul informați în legătură cu aceasta.

Cu stimă,
Echipa FYA TRANS SRL